Locatie

Je vindt MAAN B&B + GALERIE in Kortgene in het hart van Zeeland. Het Veerse Meer ligt letterlijk aan het eind van de straat. Alle Zeeuwse ‘highlights’ zijn binnen een half uur met de auto te bereiken. Kies één van de vele brede en schone stranden, verken de sfeervolle Zeeuwse steden als Middelburg, Goes, Zierikzee, Veere of bezoek de wereldberoemde Deltawerken [Neeltje Jans].

Geniet van alles wat Zeeland te bieden heeft. Het is de provincie met de meeste zonuren en staat – vooral bij kunstenaars – bekend om zijn heldere licht. MAAN B&B + GALERIE is een perfecte uitvalsbasis. Het kleine Kortgene biedt mede door de centrale ligging en jachthavens een voorzieningenniveau dat je wellicht niet zou verwachten.

De mooiste routes, de fijnste stranden, natuur, fietsen en wandelen, culinaire hoogstandjes, evenementen … Bekijk alles wat Zeeland te bieden heeft op www.zeeland.com. Voor kunst en cultuur https://www.kunstinzicht.nl/ of www.zeeuwsecultuuragenda.nl.

In de B&B vind je een uitgebreide map met persoonlijke tips van Angeline en Martin over recreatieve, culturele en culinaire activiteiten en locaties en een overzicht van belangrijke telefoonnummers en adressen.